Мени

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПТШТИНЕ ТОПОЛА

Др Горан Ђорђевић

Тел:
034/6811-017,
034/6811-030
Факс: 034/6811-771
I спрат, канцеларија бр. 13

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ