Мени

Ватрогасна јединица у Тополи богатија за још једно возило

Испред Ватрогасног дома у Тополи данас је извршена свечана примопредаја вишенаменског ватрогасног навалног возила.

Николи Лазаревићу, командиру Ватрогасно спасилачког одељења у Тополи, возило су предали Зоран Кочевић, начелник Управе за ванредне ситуације Крагујевац и Ненад Милошевић, командант Ватрогасно спасилачке бригаде Крагујевац. Примопредаји је присуствовао и председник општине Драган Живановић.

Возило марке “Волво” допремљено је из Шкотске и донација је хуманитарне организације Blajcvud Srbija. Ненад Милошевић је приликом уручења саобраћајне дозволе овог универзалног возила упознао присутне са карактеристикама и намени возила баш Тополи с обзиром на њен положај и велику фреквентност саобраћаја. Захваљујући на возилу, Никола Лазаревић је истакао да ће возило свакако побољшати рад одељења јер је опремљено свим неопходним средствима.

Ватрогасна јединица у Тополи располагаће техничким возилом. Намењено је превасходно техничким интервенцијама у саобраћају. Возило ће моћи да се користи и за техничке интервенције уопште јер је опремљено и мобилном пумпом. У опрему, поред алата за сечење, улази и црева за гашење пожара што подразумева и цистерну капацитета за око хиљаду литара воде и другу пратећу опрему.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ