Мени

V C.A.C.I.B. У ТОПОЛИ

Кинолошко друштво „Опленац“ организовало је данас пету Међународну изложбу паса свих раса – C.A.C.I.B. Изложба је одржана у башти и спортским теренима хотела Опленац.

Пријављено је 304 пса у 104 расе. Поред Србије на смотру паса своје љубимце су довели такмичари из Италије, Швајцарске, Финске, Шведске, Чешке, Словачке, Пољске, Русије, Белорусије, Украјине, Бугарске, Републике Српске и Мађарске. Присутне је у име организатора поздравио председник Кинолошког друштва Драгић Лазаревић. Председник Кинолошког савеза Србије Махмуд ал Дагистани испред организације уручио је признања појединцима и установама. Званично је изложбу отворио председник Скупштине општине Топола и народни посланик, Драган Јовановић.

Уводним обраћањем гостима председник друштва Драгић Лазаревић се захвалио излагачима, судијама и гостима који су дошли на изложбу. Изразио је и захвалност Општини Топола као покровитељу, спонзорима и свима који су на било који начин допринели да ова манифестација постоји и носи међународни карактер.

Признање за изузетне резултате и одговоран однос према Кинолошком друштву добио је Игор Ћирковић. Љиљани Тодоровић, директорки Туристичке организације „Опленац“, уручено је признање за допринос и помоћ коју Туристичка организација пружа Кинолошком друштву препознајући његов значај и значај саме манифестације.

Председник СО Драган Јовановић је, званично отварајући смотру паса, изразио задовољство на посети, како броју пријављених паса тако и Тополи уопште. Нагласио је да је приметан све већи број учесника и посебно истакао изражену љубав власника према својим љубимцима. Пожелео је Јовановић гостима да из Тополе понесу лепе успомене и да је на овој и сличним манифестацијама поново посећују.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ