Мени

"Колибри" са две бронзе из Бијељине

Руководство Општинске управе у Тополи приредило је у Скупштинској сали општине пријем за ЖРК “Колибри” из Горње Трнаве. Разлог посете је не само поновљен већ и побољшан резултат у односу на прошлу годину на рукометном турниру у Бијељини.

На Бијељина купу 2018, одржаном 11. и 12. августа – III међународном турниру у рукомету и мини рукомету, у конкуренцији 72 екипе, “Колибри” су освојили два трећа места у категоријама 2004. годиште и млађе и 2006. годиште и млађе. Екипе које предводе председник клуба Благојевић Р. Драган и тренери Радивојевић Радослав и Алексијевић Мирослав у борби за треће место биле су боље од вршњакиња из Хрватске. Тим 2004/05 годиште са 11:4 савладао је Опузен, док је екипа 2006. годиште надиграла ЖРК “Брод” из Славонског Брода. Катарина Милојевић (2004/5) проглашена је за најбољег играча.

Председник општине Драган Живановић и председник Скупштине општине Драган Јовановић честитали су рукометашицама и руководству клуба сјајан успех. Рекли су да нове медаље са овог престижног турнира представљају доказ континуитета рада клуба из Горње Трнаве и пожелели да наставе са успесима и у наредним такмичењима. Подсетимо да је екипа ЖРК “Колибри” прошле године на овом турниру у категорији 2005. годиште и млађе освојила треће место. Поред тога Катарина Милојевић била је најбољи стрелац, а у прву петорку своје категорије ушла је Јовановић Анђела.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ