Мени

Два у један по други пут

Викенд пред нама намењен је љубитељима двоточкаша – мотора и рок музике. Од петка до недеље у Тополи ће се одржати 6. Мото скуп и 10. Рок концерт. Централно место окупљања и овога пута биће башта хотела Опленац.

Бајкери ће традиционално своје окупљање почети у петак од поднева. Њихова дружења у Тополи, као уосталом у читавој Србији, увек су привлачила велики број посетилаца. На спортском терену испод баште хотела претходних година организоване су спортске игре – шутирање тројки на кош и друге – све до избора најлепше женске тетоваже. Мото клуб “Опленац” приредиће гостима специјалитете шумадијске кухиње. Повести их у обилазак околине. Ни ове суботе, као ни претходних година, неће изостати традиционални дефиле, када у поподневним часовима забрује улицама Тополе на стотине жестоких машина.

Бина хотелске баште биће резервисана за музичаре. Публици ће се представити Електрични оргазам, Лесандрум џез квартет, Епилог, Веселе 80-те. Плакат дат у прилогу приказује детаљну сатницу извођача. Укупно узев житељима Тополе и гостима предстоји један занимљив, распеван, узбудљив и садржајан викенд.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ