Мени

Уређење путне инфраструктуре

Општина Топола је започела нову фазу уређења путне инфраструктуре. Циклус асфалтирања локалних путева започет је у Липовцу где се осим путева ради и на комплетирању гасоводне мреже.

У овој Месној заједници асфалтирани су путови у засеоку Ђорђевићи, Јовановићи и пут за винарију Роган. Укупна дужина радова износи око два километра. До краја месеца асфалтираће се и путеви у Месним заједницама Бор, Митровчић, Шаторња, Пласковац, Винча, Љубесело и Трнава. Извођач завршених као и најављених радова је ПЗП Крагујевац. Планира се да се до краја године на територији општине асфалтном подлогом пресвуче најмање још десет локалних путних праваца. Поред тога, предузеће Страбог завршило је асфалтирање тротоара поред винарије ПИК Опленац у Булевару краља Александра.

Паралелно са поменутим радовима започети су и радови на путу у улици Милована Миловановића – од Прокиног гроба ка Жабарима. Изводе се радови на одводњавању и санирању до трафостанице. Такође на овом магистралном путном правцу од Тополе ка Наталинцима, радиће се и на санирању проблематичних деоница. Оно што ће сигурно обрадовати житеље Тополе као уосталом и све учеснике у саобраћају је податак да ће од 1. октобра започети радови на комплетној изградњи пута који од скретања за Љубесело, боље рећи од ресторана Језеро, води до улаза у Тополу.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ