Мени

Радови теку по плану

Како је и најављено, деоница пута од скретања за Љубесело, покрај ресторана “Језеро”, ка улазу у Тополу пресвучена је новим асфалтним слојем.

Скидањем старог слоја асфалта дошло се до остатака некадашњег макадама, пута који су нарочито старији возачи са сетом коментарисали. По постављању асфалта, остала је да се заврши још само хоризонтална сигнализација коју су радници овога јутра већ обележавали. Предузеће “Страбаг” из Београда пренело је радове на следећу деоницу. Радници ове фирме раде на санирању проблематичних деоница на магистралном путном правцу од Тополе ка Наталинцима – улица Милована Миловановића у Тополи, Живића брдо на прелазу из Жабара ка Јунковцу. Радови на одводњавању у поменутој улици већ су увелико завршени.

Машине ПЗП Крагујевац, које ради изградњу локалних општинских путева, напустиле су село Липовац. Овде је, да подсетимо, урађено око два километра путева. Следећи радови на локалним путевима захватиће Месне заједнице Бор, Митровчић, Шаторња, Пласковац, Винча, Љубесело, Трнава…

Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић, истиче да “све што је речено то је и урађено”.

-Идемо даље. Већ нас чекају у Шаторњи, Бору, Митровчићу, Крћевцу, Љубеселу, Трнави…. Биће пуно још асфалта до зиме – рекао је између осталог Драган Јовановић.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ