Мени

Доградња трибина у ОШ "Карађорђе"

Оно о чему су маштале генерације становника наше општине, а нарочито љубитељи спорта, ускоро ће почети и да се реализује. У Министарству омладине и спорта потписан је споразум са извођачем радова за доградњу трибина у спортској сали Основне школе “Карађорђе” у Тополи. Потписивању споразума присуствовао је и председник Скупштине општине Драган Јовановић. Извођач радова је “Кућа стил”. Радови на спортском објекту би требали да почну почетком новембра, а њихова укупна вредност износи нешто мање од 23 милиона динара. Рок за завршетак радова је прва половина наредне године.

Половином прошле године већ смо писали о овом пројекту. Подсетимо да ће радове преко конкурса “Заврши започето” финансирати Општина Топола и Министарство омладине и спорта. Предвиђена је доградња пет редова трибина дуж постојеће сале у дужини од 45 метараса пратећим просторијама. Такође, планиран је и простор за улазак особа са инвалидитетом. Целокупан капацитет ће износити око 400 места.

На овај начин створиће се услови за организацију спортских догађаја за клубове који се такмиче на вишем нивоу републичких такмичења. Општина и сама школа добиће простор за одржавање манифестација много ширег карактера. Много шири аудиторијум добиће могућност да присуствује спротским догађајима или културним и другим манифестацијама.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ