Мени

Изабрана заменица председника општине Топола

Славица Топлица, професор информатике и предузетништва, нови је Заменик председника општине Топола.

Избор заменика председника општине обављен је данас на ванредној седници Скупштине општине Топола. За избор Славице Топлице гласало је 27 одборника. Досадашњи заменик председника општине био је др Горан Ђорђевић који је оставку поднео због Закона о сукобу интереса и неспојивости функција с обзиром да обавља и функцију директора Дома здравља у Тополи.

Професорка Тополица је изабрана 2016. године за одборника у Скупштини општине Топола са листе Александар Вучић-Драган Јовановић-Топола побеђује. У свом обраћању одборницима Славица Топлица се пре свега захвалила на указаном поверењу.

-Дужност заменика председника општине сматрам одговорном и великом обавезом. Трудићу се да послове које сте ми поверили обављам на најбољи могући начин. Савесно. Поштено. Баш онако како иначе лично живим – рекла је заменица председника општине Славица Топлица.

Славица Топлица, рођена 27.10.1966. године у Гучи, живи 27 година у Тополи. Мајка је сина од 20 година. Од 1991. године ради у Средњој школи „Краљ Петар I“.

Диплому Текстилног инжењера стекла је 1988. године на Универзитету у Београду. Од 2007. године стиче звање дипломирани инжењер индустријског менаџмента – мастер, Универзитет у Крагујевцу. Што се неформалног образовања тиче, такође поседује бројне сертификате и дипломе.

Од додатних знања, вештина и учешћа на међународним конференцијама издвојимо: Учесник је 2016. године на међународној конференцији наставника на тему Предузетништва у Скопљу; Славица Топлица је ментор за Ученичко предузетништво и пројектно учење, где је била ментор ученице која је 2015. године била члан тима који је представљао Србију на такмичењу ученика Западног Балкана у Подгорици; 2014. године, учесник је конференције као представник наставника из Србије на представљању Еразмус програма за Западни Балкан у Атини, а такође и учесник и панелиста на међународној конференцији наставника на тему „Образовање за мир“ у Истанбулу; Поред свега менаџер је и аутор више програма за реализацију огледних профила у средњим стручним школама као и специјализованих обука у организацији Министарства просвете, председница групације за Женско предузетништво у Привредној комори Крагујевац 2007-2011. године и од 2004. до данас аутор је програма обуке за профил конфекционар који је коришћен за потребе обуке радника са тржишта рада у Шумадијском и Поморавском округу.

Непроцењиво је искуство Славице Топлице у раду Управних одбора чији је била или члан или председница. Од 2000-2004. у Управном одбору Предшколске установе “Софија Ристић” и прва председница Управног одбора Културног центра Топола.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ