Мени

Обуком ка предузетништву

У уторак, 13. новембра, започела је четвородневна обука за унапређење предузетничких способности и капацитета жена. Тим поводом учешће у обуци, која се одржава у Скупштинској сали Општине Топола, узеле су 24 садашње и будуће предузетнице.

Обуком ће се стећи основе предузетништва и оспособљеност израде бизнис плана којим ће се конкурисати за бесповратна средства. Обука се изводи у организацији Развојног бизнис центра из Крагујевца и саставни је део пројекта “Подршка женском иновационом предузетништву у Тополи”.

Подсетимо да је циљ пројекта, поред обуке која је у току, промоција женског иновационог предузетништва и оснаживање жена са територије општине Топола за бављење и развој предузетништва. За десет најбољих женских, иновативних, предузетничких иницијатива, обезбеђена су бесповратна средства у вредности до 300.000 динара. Пројекат је иначе део Програма подршке развоју и промоцији женског иновационог предузетништва, који спроводи Кабинет Министра за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије, а финансира се средствима Републике Србије.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ