Мени

Топола на 41. Међународном сајму туризма

Туристичка организација “Опленац” из Тополе изложиће своју туристичку понуду на предстојећем 41. Међународном сајму туризма који се од 21. до 24. фебруара одржава у Београду.

Туристичка организација ће, у хали 4 београдског сајма, то и овога пута учинити на самосталном штанду. У представљању туристичких потенцијала општине, акценат ће се овога пута ставити на објекат Визиторског центра. Настављајући сарадњу са организацијама и удружењима ТО “Опленац” ће учествовати у већем броју програма које је организатор предвидео за овогодишњу смотру туризма.

Најпре ће у сарадњи са Туристичком организацијом Србије учествовати у Квизу знања ”Карта за природу”. Добитницима награда биће уручене улазанице за обилазак Задужбинског комплекса које поклања Задужбина краља Петра I. Пошто је Топола чланица ЕДЕН-а од 2014. године, у оквиру наставка сарадње на пројекту ЕДЕН – Изузетне дестинације Европе, у петак 22. фебруара ,ТОС је за ту прилуку направила ”пасоше” за све ЕДЕН дестинације. Посетиоци који сакупе најмање осам печата са знаком ЕДЕН дестинације добиће сувенир као награду. Можемо слободно рећи, као врхунац свог наступа на сајму, у суботу 23. фебруара у 13 часова, по позиву Удружења туристичких водича Србије, на главној бини хале 4, Топола ће се представити као једна од водећих туристичких дестинација Србије.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ