Мени

Радови на трибинама теку по плану

Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић са сарадницима – Тањом Цветковић и Немањом Костић, обишао је радове на доградњи трибина на спортској сали ОШ “Карађорђе” у Тополи.

Сам темпо извођења радова је задовољавајући узимајући у обзир досадашње временске прилике. Завршетак посла очекује се да буде у току априла месеца после чега ће уследити процедура техничког пријема објекта и добијање употребне дозволе. Наредних дана уследиће постављање челичне конструкције након чега ће се уклонити досадашњи зид сале и трибине повезати са објектом. Испод трибина остаће подрумски део који ће се користити за потребе школе.

-Радови теку пуном паром. Ако време дозволи већ најкасније половином априла имаћемо нове трибине у овој сали и спортски објекат на понос свих Тополаца, а нарочито школараца који се баве спортом, рекао је Драган Јовановић.

Подсетимо да ће се дуж постојеће сале у дужини од 45 метара изградити пет редова трибина, за око 400 места, са пратећим просторијама. Планиран је и простор за улазак особа са инвалидитетом. Извођач радова је предузеће “Кућа стил”. Вредност радова износи око 23 милиона динара. Финансирају их Министарство омладине и спорта и Општина Топола.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ