Мени

Почео је Етно сајам

Топола је отворила врата Етно сајма који ће се у “престоници српских чокота” одржати данас и сутра и уједно представљати увод у наступајуће културно-туристичке догађаје.

За клинце и клинцезе одржан је програм у коме су наступале Ју тјуб звезде – Ћофи и Лазић. У улици Кнегиње Зорке, где се сви догађаји и одвијају, постављени су штандови на којима се представљају излагачи домаће радиности, цвећа, меда, етно-производа, домаће хране и пића.

На програму је био 2. по реду Дечији фестивал фолклора. Публици су се представили КУД-ови “Ваљарица” из Ваљева, “Костолац” из Костолца, “Електропорцелан” из Аранђеловца, женска певачка група КУД “Опленац” и КУД-а “Опленац” из Тополе, односно млади ансамбли из Шаторње, Винче и Трнаве. Вече је било предвиђено за љубитеље забавне музике. Lesandrum jazz quartet из Тополе и легендарна Рибља чорба приредили су вечерњу журку. На двочасовном концерту Бора Ђорђевић, са публиком, отпевао је низ хитова познатих генерацијама и генерацијама љубитеља његове музике.

Етно сајам се наставља сутра. Наступаће културно уметничка друштва. Ветерани КУД “Опленац” и њихови гости, више од 600 учесника, приредиће и ове године прави спектакл. Треба их само видети и уживати.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ