Мени

6. C.A.C.I.B. на Опленцу

Кинолошко друштво „Опленац“ данас је у башти и спортским теренима хотела Опленац организовало шесту Међународну изложбу паса свих раса – C.A.C.I.B.

Излагачи из 12 земаља на изложбу су пријавили 290 паса у 96 раса. У име организатора, овога пута у улози председника Кинолошког савеза Србије присутнима се обратио Драгић Лазаревић. Генерални секретар КСС, Махмуд ал Дагистани и помоћник министра пољопривреде Ненад Катанић уручили су признања у име КСС. Манифестацију је званично отворио председник Скупштине општине Топола и народни посланик Драган Јовановић.

Осим Србије на изложбу паса су своје љубимце довели и излагачи из Русије, Пољске, Словачке, Чешке, Мађарске, Румуније, Македоније, Црне Горе, БиХ, Италије и Француске. Председник КСС Драгић Лазаревић пожелео је гостима пријатан боравак на овом месту. Поздравио је искусан тим судија који суди на такмичењу. У знак захвалности на доприносу у организовању и подршци ове као и претходних изложби паса, Задужбини краља Петра I уручено је признање које додељује КСС. Признање је уручио помоћник министра пољопривреде Ненад Катанић. Генерални секретар КСС, Махмуд ал Дагистани уручио је велики пехар Драгану Митровићу из Наталинаца – троструком освајачу најсјајнијих одличја на светским такмичењима.

Званично отварајући смотру паса, Драган Јовановић је пожелео добродошлицу писутнима и искористио прилику да Драгићу Лазаревићу честита постављење на место председника КСС, истичући пре свега његов ентузијазам захваљујући коме се и ова изложба годинама организује. Гостима је пожелео успех у такмичењу и пријатан боравак на Опленцу и у Тополи изражавајући наду да ће је поново посетити.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ