Мени

Нови локални путеви

Пуном паром Општина Топола кренула је у реализацију побољшања путне инфраструктуре на својој територији. Само у овој фази асфалтираће се више од пет километара некатегорисаних путева и улица на 16 путних праваца у Месним заједницама општине. Обрада постојећег коловоза и наношење асфалтног слоја коштаће општину готово 23 милиона динара са ПДВ-ом.

До сада су асфалтном подлогом пресвучени путеви у Белосавцима – део пута за Вукадиновиће и Алексиће, затим Јеленцу – деоница до Јагњила, Клоки – део пута за Ненадовиће-засеок Враново и Рајковцу – Милошевићи и Савићи у засеоку Црнчица. Тренутно је у припреми изградња пута за Ивановиће у МЗ Крћевац.

У данима пред нама асфалтираће се путеви: Варош Топола – део улице Мије Тодоровић, Љубесело – део пута “Јаруга-гробље”, Горович – деоница Жикићи-игралиште, Д. Трнава-Покозица – пут за Ранић крај, Д. Трнава-Греда – Миленићи-Црвено брдо, Д. Трешњевица – пут за Кариће, Јарменовци – Николићи–гробље, Наталинци – обилазница ка гробљу, Овсиште – део пута за Тодоровиће, Пласковац – школа-Лазаревићи, Светлић – центар-Јовановићи.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ