Мени

Радови у Наталинцима и Горовичу

Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић, боравио је јуче у радној посети Наталинцима, као и Горовичу где се изводе радови на асфалтирању пута од центра села ка игралишту.

У Наталинцима се председник Скупштине упознао са током радова на реконструкцији школе “Милан Благојевић”, затим изградњом локалног асфалтног пута – заобилазнице ка гробљу и радовима на уређењу месног гробља. Око 300 метара пута већ је завршено. Радови на уређењу гробља су у завршној фази и изводе се у оквиру свеукупно уређења сеоских гробаља на нивоу општине. Што се тиче реконструкције школе радови су практично завршени. Остале су још мале дораде као и уклањање шута. Ради се и на уређењу рампе за инвалидна лица, улазне капије и саобрађајне сигнализације.

Драган Јовановић не крије задовољство оним што је видео у овим Месним заједницама.

-Школа у Наталинцима има око 1200 квадрата корисне површине и у њеном саставу се налази и предшколска установа. Осим ситних дорада све је већ завршено. Са радовима испред установе ученици ће имати максималну безбедност. Обилазница са новим асфалтним путем излази ка гробљу где се завршавају радови на уређењу тако да је лепо видети како то сада пристојно изгледа. У Горовичу се ради на асфалтирању пута ка игралишту и задовољство је видети када се поред мештана и деца радују новој саобраћајници – рекао је између осталог председник СО Топола.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ