Мени

Два у један - трећи пут

Последњи викенд августа и ове године намењен је љубитељима мотора и рок музике у Тополи.

Седми скуп бајкера од 30. августа до 1. септембра и 11. Рок концерт 30. и 31. августа прилика су да се на једном месту виде “паклене машине” и ужива у рок музици. Традиционално место окупљања су башта и спортски терен хотела “Опленац”.

Окупљање моториста започеће од поднева у петак 30. августа испред хотела “Опленац”. У вечерњим сатима госте и љубитеље рока уопште забављаће састави Риги Диги из Тополе од 20 и Весела машина из Крагујевца од 22 часа.

Субота, 31. август, представљаће “ударни” дан. Мото клуб “Опленац” приредиће гостима специјалитете шумадијске кухиње и повести их у обилазак околине. Од занимљивих дешавања треба истаћи увек са пажњом испраћен дефиле учесника, када мотористи пролазе улицама Тополе. Ове године планиран је за 17 часова. Од 18 часова одржаће се увек занимљиве бајкерске игре које се углавном дешавају на спортском терену хотела. Вечерњи сати намењени су року. Културни центар Топола као и претходне вечери организовао је гостовања: Од 19 сати Hettrik из Свилајнца, од 21 Генерација 5 и од 23 часа Веселе 80-те из Крагујевца. У недељу ће бајкери после доручка обићи цркву Светог Ђорђа на Опленцу, а затим се растати са својим домаћинима.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ