Мени

Керови

Громогласним аплаузима публика је вечерас у препуној дворани Културног центра у Тополи безброј пута награђивала представу “Керови” у извођењу Александра Срећковића и Срђана Тимарова. Комад је по тексту Кристофера Џонсона режирао Ерол Кадић. 

Као коментар о приказаном делу најбоље ће нам послужити речи драматурга Јелене Мијовић, селектора овогодишњег Фестивала дуодраме: “Свет из перспективе паса – 14 различитих раса. Духовита и узбудљива прича о људима и псима, о односима, пријатељству, љубави и освети. Ауторова студиозна анализа карактера паса, антропоморфизованих у оној мери у којој је неопходно да постане и огледало људских карактера, заводљив је, али и веома захтеван глумачки задатак. Срђан Тимаров и Алексантар Срећковић прецизно постављају и јасно диференцирају ликове компримујући сву раскош сваког од њих у неодољиве вињете, како псеће, тако и глумачке.”

Ово је уједно била и последња представа у такмичарском делу програма. За сутра од 20 часова предвиђено је проглашење победника и 6. Фестивала дуодраме и ревијална представа “Лажи ме” у извођењу Сандре Бугарски и Александра Дунића.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ