Мени

Обавештење грађанима Тополе

Обавезујућом одлуком, Општина Топола ће од понедељка, 23. марта, суспендовати све радове на текућем и инвестиционом одржавању док траје ванредно стање у земљи.

Другим речима, до даљњег одложиће се све што је рађено и планирано да се ради. Са извођачима радова се прави анекс по коме ће сви уговори бити настављени даном укидања ванредног стања.

Моле се становници општине Топола да, уколико су у могућности плате рачуне за комуналне услуге ЈКСП Топола. Запослени радници комуналног предузећа ће долазити до корисника услуга са признаницама и печатом благајне. Јасно је да према инструкцијама републичке Владе рачуни се могу плаћати по завршетку ванредног стања, али уколико се оно продужи на више месеци Јавно комунално предузеће ће се наћи у веома тешком, готово безизлазном положају, а Општина као институција не сме да даје било какве субвенције док ванредно стање траје. Износ само месечних трошкова ЈКСП износи око 8 милиона динара. У њих не улазе само плате већ и одржавање система водоснабдевања, депонија, пречистача…. Због свега тога се апелује на грађане да уколико су у могућности плате рачун радницима ЈКСП јер је реч о једној од виталних институција. Они ће, поновимо, доћи на кућну адресу, уз напомену да ће са собом имати јасна овлашћења како не би дошло до злоупотреба,. Додатне информације о раду комуналног и начину плаћања рачуна могу се добити на телефоне 064/85-31-035 и 064/85-31-086.

 

 

 

 

20.03.2020.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ