Мени

Проглашени победници 7. Фестивала дуодраме

Доделом награда жирија и публике, као и извођењем ревијалне представе, спуштена је завеса 7. Фестивала дуодраме у Тополи.

Жири 7. Фестивала дуодраме који је радио у саставу Небојша Брадић, председник,  Маша Михаиловић и Александар Милосављевић, једногласно је донео следеће одлуке:

-Награда за најбољу дуодраму: представа „Сцене из брачног живота“ продукцијске куће „Ред, рад и дисциплина“, у режији Ане Томовић;

-Најбоља представа, према мишљењу публике, са просечном оценом 4,80, је представа „Сцене из брачног живота“ продукцијске куће „Ред, рад и дисциплина“, у режији Ане Томовић;

-Награда за најбољу женску улогу: Тамара Крцуновић за улогу Маријане  у представи „Сцене из брачног живота“ продукцијске куће „Ред, рад и дисциплина“, у режији Ане Томовић;

-Награда за најбољу мушку улогу:  Милош Тимотијевић, за улогу Јохана у представи „Сцене из брачног живота“ продукцијске куће „Ред, рад и дисциплина“, у режији Ане Томовић;

-Специјална награда: Софији Мијатовић, за улогу Јулије  у представи „Норвешка данас“ у продукцији Народног позоришта Сомбор.

Одлуке жирија образложио је Небојша Брадић, а награде доделио председник општине Игор Петровић. Брадић је навео да је Фестивал био успешан, нагласивши да он улази у фазу зрелости: „Седма година већ – пошли смо у основну школу и савладали дечије болести“.

Лепо је било видети целу екипу продукцијске куће „Ред, рад и дисциплина“ – глумце, редитељку и продуцента. То је била и прилика да награду за најбољу дуодраму прими редитељка Ана Томовић, а награду публике, дете Тополе, продуцент Љубомир Цока Доронтић.

Крај вечерашњег програма, самим тим и овогодишњег Фестивала, обележила је монодрама „Оскар и мама Роз“ у којој се представила Весна Чипчић, режија Небојша Брадић.

 

                                                                                                                                 09.9.2020.

Општина Топола

Булевар краља Александра I бр.9

34310 Топола

Централа: 034/6811-008

www.topola.rs

© 2018 општина Топола. Сва права на садржај задржана.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ